Hulp aan jongeren

Ben je tiener en loopt je leven niet zoals je dat wil?

Lukt het je niet om op een leuke manier met je ouders (of je stiefouder) om te gaan? Heb je het gevoel dat je ouders je niet begrijpen? Maken jullie ruzie of trek je je terug? Wil je dat ze zich anders naar jou gedragen?
Of vind je het lastig om met leeftijdgenoten om te gaan? Contact te leggen? Vrienden te maken en vriendschappen te houden?
Maak je je zorgen? Zou je willen dat het thuis gezelliger was? Of dat je leven anders was?

Ik help je graag om de dingen te veranderen die jij wilt veranderen.
Je zult van mij nooit op je kop krijgen, omdat ik weet dat ieder mens redenen heeft voor zijn/haar gedrag. Maar het is wel belangrijk dat je bereid bent om ook naar jezelf te kijken. Want vaak is het zo dat als je iets op een andere manier leert zeggen of doen, anderen ook anders op jou gaan reageren.

We kunnen eerst kennismaken met elkaar. Dat is gratis. Dan bespreken we waar jij tegenaan loopt en hoe we dat samen aan kunnen pakken. Misschien is het handig om bijvoorbeeld te oefenen met lastige situaties. Of we kijken of we gesprekken kunnen voeren met jou en je ouder(s) of je gezin, met als doel dat jullie elkaar beter gaan begrijpen. Net wat nodig is in jouw situatie en net wat jij wilt.
Ik doe niets tegen jouw zin en niets zonder jouw toestemming.

Als je vragen hebt, wilt overleggen of een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek, bel, whattsapp (06-12091404) of mail je me dan even?