Hulp aan jongeren

Ben je tiener en loopt je leven niet zoals je dat wil?

Lukt het je niet om op een leuke manier met je ouders (of je stiefouder) om te gaan? Heb je het gevoel dat je ouders je niet begrijpen? Maken jullie ruzie of trek je je terug?
Voel je je alleen en onbegrepen?
Is er iets naars gebeurd en weet je niet met wie je daarover kunt praten?
Of vind je het lastig om met leeftijdgenoten om te gaan? Contact te leggen? Vrienden te maken en vriendschappen te houden?
Maak je je ergens zorgen over en blijft het maar malen in je hoofd?

Ik help je graag bij de dingen waar jij tegenaan loopt. We kunnen samen bespreken wat je anders wilt, wat maakt dat het niet goed lukt en wat je kunt doen om daar stapjes in te zetten.

We kunnen eerst kennismaken met elkaar. Als je je ouders daar nog niet over hebt verteld, is het eerste gesprek gratis. Dan bespreken we waar jij last van hebt en hoe we dat samen aan kunnen pakken. Misschien wil je dat iemand echt naar je luistert en je begrijpt. Of is het handig om bijvoorbeeld te oefenen met lastige situaties. Of we kijken of we gesprekken kunnen voeren met jou en je ouder(s) of je gezin, met als doel dat jullie elkaar beter gaan begrijpen. Net wat nodig is in jouw situatie en net wat jij wilt.
Ik doe niets tegen jouw zin en niets zonder jouw toestemming.

Als je vragen hebt, wilt overleggen of een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek, bel, whattsapp (06-12091404) of mail je me dan?