Contact

Relaties & Meer
Janine van Iren
Lindensteinlaan 44
9351 KG Leek
tel. 06-12091404
janine@relatiesenmeer.nl

Aanmelden
Ik heb weer (beperkt) ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Individuen en stellen zijn welkom. Vanwege de Corona-richtlijnen, lukt het me nu helaas niet gezinnen (meer dan twee personen) of mensen uit meerdere huishoudens te ontvangen. Een verwijzing is niet nodig.

Je bent / jullie zijn welkom om een afspraak te maken. Een verwijzing is niet nodig. Je kunt je aanmelden per mail, (janine@relatiesenmeer.nl) whattsapp of telefoon (06-12091404). Als ik niet op kan nemen, wil je dan een boodschap achterlaten met je naam en telefoonnummer? Ik krijg niet alle telefoonnumers in beeld. Als je me van maandag t/m vrijdag voor 17.30 uur mailt, belt of appt, reageer ik dezelfde dag nog, tenzij me dat echt niet lukt.

De praktijk is in 2021 gesloten op:
vr. 7 mei
do. 13 en vr. 14 mei (Hemelvaart)
ma. 3 t/m vr.9 juli
waarschijnlijk ma. 13 september t/m vrijdag 1 oktober
rondom kerst (data nog onbekend)

Locatie:
De praktijk zit in Akkerswaert, een gebouw met meerdere hulp- en zorgverleners, met gratis parkeerplaats voor de deur. Het adres is Lindensteinlaan 44, maar de parkeerplaats is alleen te bereiken via de Waezenburglaan. De ingang van de parkeerplaats is tegenover huis nr. 52.

De praktijk bevindt zich op 4 minuten rijden vanaf de A7 en is goed bereikbaar vanuit Groningen, Friesland en Drenthe.
Buslijn 3 (Groningen - Leek - Tolbert) stopt op 3 minuten lopen (halte Euroweg).

Corona:
Vanwege het Corona-virus, probeer ik zo veilig mogelijk te werken. Dat betekent het volgende:

  • We houden minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar. Ik heb geen grote kamer, maar dat lukt wel.
  • Kom alleen op de afspraak als je geen klachten hebt en geen contact hebt gehad met iemand die positief is getest. Als je ziek bent of verkoudheidsklachten hebt (snotterig, hoesten), koorts hebt of smaakverlies, of een huisgenoot hebt die positief is getest of Covidachtige verschijnselen heeft, zeg de afspraak dan af. Zorg ervoor dat je minimaal een dag klachtenvrij bent. Ook graag even overleggen als je verkouden bent en negatief getest. Afzeggen kan in deze situatie kosteloos, al is het vlak van te voren.
  • Beleid van het gebouw is dat bezoekers buiten moeten wachten. Kom dus niet te vroeg. Mocht het nu hard regenen, dan kun je kijken of er plaats is binnen in de wachtruimte tegenover de ingang. Er mogen niet meer dan vijf mensen tegelijk gebruikmaken van de wachtruimte, waarbij zieken, gehandicapten en ouderen voorrang hebben. Ik kom jullie (in principe dus buiten) ophalen.
  • Het is een openbaar gebouw, dus graag een mondkapje dragen. Die mag weer af zodra je in mijn kamer zit.
  • Bij binnenkomst in de hal graag handen ontsmetten met de handgel. In mijn kamer staat ook handgel.
  • Ik maak o.a. de armleuningen van de stoelen en de deurklink na elk gesprek goed schoon en lucht de kamer.
  • De luchtroostertjes blijven open staan, maar als jullie je comfortabeler voelen met het raam op een kiertje, dan doe ik dat. In dat geval is warmere kleding wel fijn.
  • Als één van ons gaat hoesten of andere klachten krijgt tijdens het gesprek, dan moeten we het gesprek helaas stoppen.

Graag tot ziens!

Janine van Iren