Contact

Relaties & Meer
Janine van Iren
Lindensteinlaan 44
9351 KG Leek
tel. 06-12091404 (bellen en whatsapp)
janine@relatiesenmeer.nl

Aanmelden
Op dit moment heb ik helaas geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Mocht je op de wachtlijst willen, dan kun je me een mailtje sturen met daarin (kort) je hulpvraag. Ik zal daar dan op reageren en het laten weten als er ruimte is.

Locatie:
De praktijk zit in Akkerswaert, een gebouw met meerdere hulp- en zorgverleners, met gratis parkeerplaats voor de deur. Het adres is Lindensteinlaan 44, maar de parkeerplaats is alleen te bereiken via de Waezenburglaan, de straat erachter. De ingang van de parkeerplaats is tegenover huis nr. 52.

De praktijk bevindt zich op 4 minuten rijden vanaf de A7 en is goed bereikbaar vanuit Groningen, Friesland en Drenthe.
Buslijn 3 (Groningen - Leek - Tolbert) stopt op 3 minuten lopen (halte Euroweg).

Openingstijden
De praktijk is in principe geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot ongeveer 17.30 uur. Ik kan lang niet altijd de telefoon opnemen, maar als je mij een mail of whatsappbericht stuurt of een voicemailbericht inspreekt, dan mail, app of bel ik terug zodra me dat lukt. Als u mij voor 17 uur een bericht stuurt, dan probeer ik dat dezelfde dag nog te doen, tenzij me dat echt niet lukt. Afspraken plan ik alleen op maandag, woensdag en vrijdag. Ik werk niet 's avonds of in het weekend.

Afwezigheid
Naar verwachting is de praktijk dit jaar (2022) in ieder geval gesloten op:
do. 26 mei (Hemelvaart) t/m ma. 6 juni (Pinksteren)
vrijdag 8 juli
5 september t/m 23 september
19 t/m 30 december.

Corona:
Als je last hebt van klachten die bij het Coronavirus horen of als je een huisgenoot hebt met klachten, zeg dan de afspraak af. Dat kan kosteloos, al is het vlak van te voren. Dank je wel.


Graag tot ziens!

Janine van Iren