Contact

Relaties & Meer
Janine van Iren
Lindensteinlaan 44
9351 KG Leek
tel. 06-12091404
janine@relatiesenmeer.nl

Aanmelden:

Helaas heb ik op dit moment geen ruimte in mijn agenda voor nieuwe aanmeldingen. Als je dat wilt, dan kun je me een mailtje sturen met je naam en korte beschrijving van het probleem en stel ik je op de hoogte als ik weer ruimte heb. Dan geldt het volgende:

Je bent / jullie zijn welkom om een afspraak te maken. Grotere gezinnen behandelen lukt helaas niet in deze Coronatijd, vanwege de afmeting van mijn kamer.
Je kunt je aanmelden per mail, (janine@relatiesenmeer.nl) whattsapp of telefoon (06-12091404). Als ik niet op kan nemen, wil je dan een boodschap achterlaten met je naam en telefoonnummer? Ik krijg niet alle telefoonnumers in beeld. Als je me van maandag t/m vrijdag voor 17.30 uur mailt, belt of appt, reageer ik dezelfde dag nog, tenzij me dat echt niet lukt.

De praktijk is gesloten in de kerstvakantie, van 21 december 2020 t/m 1 januari 2021.

Locatie:
De praktijk zit in Akkerswaert, een gebouw met meerdere hulp- en zorgverleners, met gratis parkeerplaats voor de deur. Het adres is Lindensteinlaan 44, maar de parkeerplaats is alleen te bereiken via de Waezenburglaan. De ingang van de parkeerplaats is tegenover huis nr. 52.

De praktijk bevindt zich op 4 minuten rijden vanaf de A7 en is goed bereikbaar vanuit Groningen, Friesland en Drenthe.
Buslijn 3 (Groningen - Leek - Tolbert) stopt op 3 minuten lopen (halte Euroweg).

Corona:
Vanwege het Corona-virus, probeer ik zo veilig mogelijk te werken. Dat betekent het volgende:We houden minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar. Ik heb geen grote kamer, maar dat lukt wel.

  • Beleid van het gebouw is dat bezoekers buiten moeten wachten. Kom dus niet te vroeg. Mocht het nu hard regenen, dan kunnen jullie kijken of er plaats is binnen in de wachtruimte tegenover de ingang. Er mogen niet meer dan vijf mensen tegelijk gebruikmaken van de wachtruimte, waarbij zieke en gehandicapte mensen voorrang hebben. Ik kom jullie (in principe dus buiten) ophalen.
  • Het is een openbaar gebouw, dus we stellen het op prijs als jullie een mondkapje dragen. Die mag weer af zodra je in mijn kamer zit.
  • Bij binnenkomst in de hal graag handen ontsmetten met de handgel. In mijn kamer staat ook handgel.
  • Ik maak o.a. de armleuningen van de stoelen en de deurklink na elk gesprek goed schoon en lucht de kamer.
  • De luchtroostertjes blijven open staan, maar als jullie je comfortabeler voelen met het raam op een kiertje, dan doe ik dat. In dat geval is warmere kleding wel fijn.
  • Als je ziek bent of verkoudheidsklachten hebt (snotterig, hoesten), koorts hebt of smaakverlies, of een huisgenoot hebt die positief is getest, zeg de afspraak dan af. Zorg ervoor dat je minimaal een dag klachtenvrij bent. Afzeggen kan in deze situatie kosteloos, al is het vlak van te voren.
  • Als één van ons gaat hoesten of andere klachten krijgt tijdens het gesprek, dan moeten we het gesprek helaas stoppen.

Graag tot ziens!

Janine van Iren