Contact

Relaties & Meer
Janine van Iren
Lindensteinlaan 44
9351 KG Leek
tel. 06-12091404 (bellen en whatsapp)
janine@relatiesenmeer.nl

Aanmelden
Ik heb helaas momenteel geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Zodra dat wel weer zo is, dan vermeld ik dat op deze website.

Locatie:
De praktijk zit in Akkerswaert, een gebouw met meerdere hulp- en zorgverleners, met gratis parkeerplaats voor de deur. Het adres is Lindensteinlaan 44, maar de parkeerplaats is alleen te bereiken via de Waezenburglaan, de straat erachter. De ingang van de parkeerplaats is tegenover huis nr. 52.

De praktijk bevindt zich op 4 minuten rijden vanaf de A7 en is goed bereikbaar vanuit Groningen, Friesland en Drenthe.
Buslijn 3 (Groningen - Leek - Tolbert) stopt op 3 minuten lopen (halte Euroweg).

Openingstijden
De praktijk is in principe geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot ongeveer 17.30 uur. Op donderdag, 's avonds en in het weekend is de praktijk gesloten. Ik kan lang niet altijd de telefoon opnemen, maar als je mij een mail of whatsappbericht stuurt of een voicemailbericht inspreekt, dan mail, app of bel ik terug zodra me dat lukt. Afspraken plan ik alleen overdag op maandag, woensdag en vrijdag.

Corona:
Als je last hebt van klachten die bij het Coronavirus horen, positief bent getest of als je een huisgenoot hebt met klachten, zeg dan de afspraak af. Ik heb ook fysiek kwetsbare cli├źnten en ga daar zo zorgvuldig mogelijk mee om. Afzeggen kan kosteloos, al is het vlak van te voren. Dank je wel.
De stoelen staan op anderhalve meter afstand van elkaar.


Graag tot ziens!

Janine van Iren