STRESS - Hulp bij stressklachten

Voel je je erg gespannen? 

Heb je last van te veel aanhoudende stressgevoelens? Voel je je overspannen? Of heb je een burn-out?
Ben je moe, sneller geïrriteerd dan normaal, voel je je opgejaagd, reageer je snel emotioneel, kun je je slechter concentreren en/of pieker je? 
Trek dan nu aan de bel! Ik geef psychosociale therapie bij stressklachten, overspannenheid en (dreigende) burn-out. 

Meestal ervaar je spanning door de situatie waarin je zit of door tegenslagen in het leven. Soms is die situatie niet te veranderen, maar is er is wel winst te behalen in de manier waarop je er mee omgaat. Vaak spelen persoonlijke kenmerken een rol. Overvraag je jezelf? Ben je perfectionistisch? Hoe zit het met je leefgewoontes? Heb je wel een realistisch zelfbeeld of voel je je onzeker over jezelf? Heb je last van 'storende gedachtes'? Is het moeilijk om lichamelijk te ontspannen? Pieker je veel? Vind je het moeilijk nee te zeggen? Ben je je wel bewust van je behoeftes en wat doe je daar mee?  

Mensen ervaren meer energie als er een balans is tussen autonomie (je leven vorm geven zoals jij dat wil), verbondenheid (zinvolle en persoonlijke contacten met anderen hebben) en bekwaamheid (ergens goed in zijn).

We zoeken uit welke factoren bij jou een rol spelen, stellen haalbare doelen op en ik help je in het nemen van stappen op weg naar herstel en een meer ontspannen leven.

Je bent welkom! Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


Het privacy-document van Relaties & Meer vind je hier
Klik hier om terug te gaan naar de home-pagina.