Contact

Relaties & Meer
Janine van Iren
Lindensteinlaan 44
9351 KG Leek
tel. 06-12091404 (bellen en whatsapp)
janine@relatiesenmeer.nl

Aanmelden
Op dit moment heb ik weer (beperkt) ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Je bent / jullie zijn welkom. Bij voorkeur aanmelden per mail. Het kan ook via whatsapp of telefoon.

Locatie:
De praktijk zit in Akkerswaert, een gebouw met meerdere hulp- en zorgverleners, met gratis parkeerplaats voor de deur. Het adres is Lindensteinlaan 44, maar de parkeerplaats is met de auto alleen te bereiken via de Waezenburglaan, de straat erachter. De ingang van de parkeerplaats is tegenover huis nr. 52.

De praktijk bevindt zich op 4 minuten rijden vanaf de A7 en is goed bereikbaar vanuit Groningen, Friesland en Drenthe.
Buslijn 3 (Groningen - Leek - Tolbert) stopt op 2 a 3 minuten lopen (halte Euroweg).

Openingstijden
De praktijk is in principe geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot ongeveer 17.30 uur. Op donderdag, 's avonds en in het weekend is de praktijk gesloten, staat mijn telefoon uit en lees ik geen mail. Ik kijk wel altijd voor vertrek 's ochtends even of ik afmeldingen heb gekregen. Ik kan lang niet altijd de telefoon opnemen, maar als je mij een mail of whatsappbericht stuurt of een voicemailbericht inspreekt, dan mail, app of bel ik terug zodra me dat lukt. Afspraken plan ik alleen overdag op maandag, woensdag en vrijdag, tussen 9 en 17.30 uur.

Afwezig
De praktijk is in 2023 gesloten op de volgende data:
ma. 23 t/m vr. 27 oktober (herfstvakantie)
ma. 6 november (cursusdag)
vr. 8 december.
vr. 22 dec. t/m ma 1 jan. 2024 (kerstvakantie)

Graag tot ziens!
Janine van Iren