Contact

Relaties & Meer
Janine van Iren
Lindensteinlaan 44
9351 KG Leek
tel. 06-12091404 (bellen en whatsapp)
janine@relatiesenmeer.nl

Aanmelden
Helaas kunt u zich op dit moment niet aanmelden, omdat ik de komende tijd geen ruimte in mijn agenda heb. Zodra dat verandert, zet ik dat op deze website. (update 9 juni 2024)

Locatie:
De praktijk zit in Akkerswaert, een gebouw met meerdere hulp- en zorgverleners, met gratis parkeerplaats voor de deur. Het adres is Lindensteinlaan 44, maar de parkeerplaats is met de auto alleen te bereiken via de Waezenburglaan, de straat erachter. De ingang van de parkeerplaats is tegenover huis nr. 52.

De praktijk bevindt zich op 4 minuten rijden vanaf de A7 en is goed bereikbaar vanuit Groningen, Friesland en Drenthe.
Buslijn 3 (Groningen - Leek - Tolbert) stopt op 2 a 3 minuten lopen (halte Euroweg).

Openingstijden
Afspraken zijn alleen mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag, tussen 9 en 17.30 uur.
De praktijk is in principe geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot ongeveer 17.30 uur. Op donderdag, 's avonds en in het weekend is de praktijk gesloten, staat mijn telefoon uit en lees ik geen mail. Ik check wel altijd voor vertrek 's ochtends eventuele afmeldingen.
Ik kan lang niet altijd de telefoon opnemen, maar als je mij een mail of whatsappbericht stuurt of een voicemailbericht inspreekt, dan mail, app of bel ik terug zodra me dat lukt.

Afwezig
Op donderdagen en in het weekend is de praktijk gesloten.
Maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni 2024
19 augustus t/m 6 september 2024
23 december t/m 1 januari 2024 (waarschijnlijk)

Bij crisis
Als je acuut hulp nodig hebt en ik niet bereikbaar ben, dan kun je overdag bellen met je huisarts en 's avonds en in het weekend met de huisartenpost. Zij kunnen dan eventueel de crisisdienst inschakelen.

Graag tot ziens
Janine van Iren.